Wie zijn we?

Het Centrum voor Scriptofilie BVBA werd opgericht in 1984 door Erik Boone als het eerste werkelijk internationale veilinghuis voor historische aandelen en obligaties. Door het organiseren van 2 rechtstreekse veilingen per jaar in Antwerpen (België), heeft het Centrum een ongeëvenaarde reputatie verworven van kwalitatieve aanbiedingen, professionele wereldwijde service en topexpert op dit terrein.

Sinds 2000 is Mario Boone de zaakvoerder. Als een grote enthousiasteling van financiële geschiedenis, schrijft hij samen met zijn internationaal onderzoeksteam enkele van de best wetenschappelijk onderbouwde veilingcatalogi op het terrein. Als resultaat hiervan steeg de jaarlijkse veilingomzet met een indrukwekkende 572% tussen 2001 2008 of gemiddeld 34% jaarlijks. Dit markeert duidelijk de heel sterke positie die het Centrum voor Scripofilie aanhoudt in de groeiende markt van Scripofilieverzamelaars.
Als gevolg van dit succes, hebben we in 2009 beslist om deze webshop te lanceren. Met deze website willen de verzamelaars van over de hele wereld  de mogelijkheid bieden om interessante certificaten te vinden van elke mogelijke industrie of regio. Het toont een grote verscheidenheid aan aandelen en obligaties met een uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding. Dit is een werkelijk dynamische website wat inhoudt dat nieuwe aanbiedingen voortdurend zullen weergegeven worden zodat het altijd de moeite waard is om www.scripocenter.com te bezoeken.

Kijk een rond en aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen.